Nyt medlem

Kendo Men

Er du nyt medlem?

Du kan altid kontakte os, for at aftale en prøvetid.
Prøvetiden er gratis og uforpligtende, og du kan træne med i 2 uger.

Efterfølgende kan du tilmelde dig én sæson, som består af 6 måneder, til et kontingent på 600kr. per sæson. For at tilmelde dig, så kan du blot klikke her.

Hvis du finder ud af, at Kendo er noget for dig, så skal du anskaffe dig en Shinai (bambussværd) og en dragt. Dertil kan klubben altid hjælpe dig, sådan at vi får fundet en god løsning. Har du spørgsmål til priser og andre detaljer, så kontakt os endelig til træning eller via vores kontakt formular, eller læs mere omkring udstyr her.

Aldersgrænse: 12 år (eller henvend dig til træneren, for at få en samtale om, hvorvidt dit barn er klar til at prøve Kendo.)

Hvad skal jeg medbringe?

Behageligt træningstøj

Vandflaske med væske

Dit gode humør

Faciliteter

Google kort, lokation

Stedet

Træningslokalerne ligger ved Forum Horsens på langmarksvej 47. For at finde vejen, så skal man blot køre efter adressen på denne side, og køre bagom den store parkeringsplads.

HorsensParkering

Parkering

Klubben ligger ved Forum i Horsens, og der er tildelt rig mulighed for parkering, skulle man komme i bil. Ligeledes er der også cykelstativ, skulle man komme på cykel.

indendørs dojo

Nyanlagt lokaler

Lokalerne er nye og blev opført i 2019, der er derfor varme og isolering i lokalet. Tilsvarende så er lokalet vel belyst og der er en god stemning i lokalet.

omklædning

Omklædning

Der er mulighed for at klæde om i de nye omklædningsrum. Her kan du også låse dine ting ind, imens du er til træning. Og du kan også tage et bad efter en træning.