Samarbejde

kort kendo

Klubber i Danmark

I Danmark har de diverse Kendo klubber et tætknyttet samarbejde, for at der kommer en fælles sparring i blandt klubberne. Dette giver mulighed for fællestræninger i weekenden, hvor alle fra nær og fjern kan se nye ansigter, og anskaffe sig en ny viden og perspektiv på sin træning. Det giver også mulighed for, at der kan blive afholdt gradueringer for dem som bestræber sig efter 1. kyu. Da Dansk Kendo Forbund oftest se disse træninger, som ideelle arrangementer, da niveauet typisk er i højde med den standard der forventes.

Derudover, så kender mange af trænerne og bestyrelsesmedlemmer hinanden, og har derfor et bånd til de diverse klubber. Du kan derfor sagtens træne i flere klubber I Danmark, uden at træde nogen over tæerne, da vi oftest ser et tæt sammenhold.

Samarbejdspartnere

Horsens Kendo Klub er netop i opstart, men forventer at få et samarbejde med Dansk Kendo Forbund, som kan hjælpe klubben i forbindelse med gradueringer, turneringer, arrangementer og meget andet.

Klubben søger aktivt en sponsor eller en fond, for at støtte klubben økonomisk med at opnå sine mål. Både til reklame, for at nå ud til flere potentielle medlemmer, og til udstyr for at forbedre kvaliteten af træningen i klubben.

Kendo Keiko